Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Lightspeed και Quantum Studios δημιούργησαν την Uncapped Games

*
Η Lightspeed και η Quantum Studios ανακοίνωσαν την δημιουργία της Uncapped Games. Διευθυντές της ομάδας είναι οι βετεράνοι Jason Hughes και David Kim και ήδη έχουν αναφέρει πως θα κυκλοφορήσουν ένα νέο "action-packed real-time strategy game" για PC. Η Uncapped Games έχει βάση στο Playa Vista της California και θα εστιάσει στην δημιουργία μιας ομάδας με ταλέντα που θα φέρουν αρκετά skills sets στην ανάπτυξη των παιχνιδιών.

Σε μια συνέντευξη τύπου, ο Hughes δήλωσε πως σκοπός της Uncapped Games είναι να εμψυχώσει σπουδαίους game developers ώστε να απολαύσουν αυτό που κάνουν και να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα επιφέρει ανάπτυξη καταπληκτικών παιχνιδιών. Από την άλλη, ο David Kim ευχαριστεί τις Lightspeed και Quantum Studios καθώς η ανάπτυξη ενός real-time strategy game ήταν ο στόχος του τα τελευταία δέκα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει η Uncapped Games θα μάθουμε λίγο καιρό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*